Luotettavat asianajajan ja lakimiehen palvelut  pääkaupunkiseudulla

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua. Saat meiltä osaavan oikeudenkäyntiavustajan ja lakimiehen palvelut erilaisiin tarpeisiin sekä ajankohtaista tietoa alan asioista. Palvelemme asiakkaitamme Kirkkonummelta ja Helsingistä käsin koko pääkaupunkiseudulla. Tutustu blogimme teksteihin ja kysy tarvittaessa lisää!

 • 21/03/2024 - Asianajaja Emmi Wehka-aho 0 Kommentit
  Huoltajien erimielisyys lapsen terveydenhoidosta

  Vanhemmat ja terveydenhuollon ammattihenkilöt kysyvät meiltä toisinaan, miten voi toimita tilanteessa, jossa (toinen) huoltaja kieltää lapsensa puolesta hänen lääkärinsä suositteleman hoidon tai terapian. Tilanne on esimerkiksi sellainen, että toisen huoltajan ja lääkärin näkemyksen mukaan tietyn terapian aloitus on lapsen edun mukaista ja kiireellistä, mutta toinen huoltaja on sitä mieltä, että lapsi ei tarvitse terapiaa lainkaan, tai ei ainakaan toisen huoltajan ”valitsemaa”.


  Voiko toinen vanhempi estää lapsen terapian aloituksen? Kyllä voi, mutta ongelmaan on oikeudellisia ratkaisukeinoja, joista niin vanhempien kuin terveydenhuollon ammattihenkilöiden on hyvä olla tietoisia.

  Lue lisää
 • 07/12/2023 - Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-aho Oy 0 Kommentit
  TIEDOTE Joulun ja vuodenvaihteen palveluajat

  Tietote Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-aho Oy:n palveluajoista.

  Toimistomme Kirkkonummella (Kirkkotallintie 4 A 2 krs.) on avoinna normaalisti arkisin klo 9-17, jolloin paikalla on toimiston henkilökuntaa. Huomaathan kuitenkin, että toimistomme juristit voivat ottaa asiakkaita vastaan vain ajanvarauksella. 

   

  Lue lisää
 • 19/05/2023 - Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-aho Oy 0 Kommentit
  KUTSU 25.5.2023 klo 11-17 avoimet ovet ja 10 v. juhlakahvit

   

  Toimistomme täyttää tänä keväänä 10 vuotta ja on aika juhlaan!

   

  Kutsumme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat sekä toiminnastamme kiinnostuneet toimistollemme osoitteeseen Kirkkotallintie 4 A 2 krs, 02400 Kirkkonummi juhlakahveille avoimien ovien päivänä torstaina 25.5.2023 klo 11-17.  Luvassa tarjoilua, maksutonta asiakirjojen tarkistamista ja oikeudellista neuvontaa.

  Lue lisää
 • 11/01/2023 - Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-aho Oy 0 Kommentit
  Avoin työtehtävä: asianajosihteeri /oikeustieteen ylioppilas

  We are hiring -  join our team! Oletko etsimämme asianajosihteeri tai oikeustieteen ylioppilas?

  Lue lisää
 • 18/11/2022 - Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-aho Oy 0 Kommentit
  Tiedote 18.11.2022 Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-aho Oy

  Toimiston päävastuullinen lakimies Emmi Wehka-aho on liittynyt Suomen Asianajajaliittoon ja hyväksytty sen jäseneksi 18.11.2022.
  Toimiston liiketoiminta jatkuu 18.11.2022 nimellä Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-aho Oy (Y-tunnus 3322738-3). Yhteystiedot pysyvät ennallaan.
  Asianajotoimisto jatkaa kaikkia lakitoimiston (Y-tunnus 2521364-3) ja sen lakimiesten toimeksiantoja, eikä uudistuksesta aiheudu muutoksia nykyisiin toimeksiantoihin.
  Korkealaatuisten ja luotettavien oikeudellisten palveluiden tarjoaminen on toimintamme perusta. Hoidamme jatkossakin monipuolisesti erilaisia laki- ja oikeudenkäyntiasioita, ja laadimme asiakirjoja.
  Asianajaja Emmi Wehka-aho on toiminut jo vuodesta 2013 asianajoalalla oikeudenkäyntiasioita hoitaen. Wehka-aho toimii myös uuden osakeyhtiön toimitusjohtajana. Toimistossa työskentelevät myös luvan saaneet oikeudenkäyntiavustajat Laura Backström ja Atlas Saarikoski sekä lakimies Kristiina Kaski.
  Toimiston kaikki lakimiehet noudattavat hyvää asianajajatapaa koskevia ohjeita ja toimiston toimintaa valvoo Asianajajaliiton valvontalautakunta.

  Lue lisää
 • 06/05/2022 0 Kommentit
  Jos elämä yllättää, voi asiat silti pitää omissa käsissä – Valtakunnalliseen, meitä kaikkia koskevaan kampanjaan oli tärkeä lähteä mukaan

  Jos toimintakykyni heikkenee, kuka maksaa laskuni, hakee tuet ja etuudet, tekee päätökset hoitosuunnitelmastani tai vaikkapa myy omaisuutta puolestani? 

  Lue lisää