KUTSU 25.5.2023 klo 11-17 avoimet ovet ja 10 v. juhlakahvit

 

Toimistomme täyttää tänä keväänä 10 vuotta ja on aika juhlaan!

 

Kutsumme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat sekä toiminnastamme kiinnostuneet toimistollemme osoitteeseen Kirkkotallintie 4 A 2 krs, 02400 Kirkkonummi juhlakahveille avoimien ovien päivänä torstaina 25.5.2023 klo 11-17.  Luvassa tarjoilua, maksutonta asiakirjojen tarkistamista ja oikeudellista neuvontaa.

 

Emmi Wehka-aho on perustanut toimiston Kirkkonummelle alkuvuodesta 2013. Yritys on kasvanut vuosien varrella yhden naisen lakitoimistosta seitsemän henkilöä työllistäväksi asianajotoimistoksi, jonka toinen toimipiste sijaitsee nykyään Helsingissä Lönnrotinkadulla.  Vahva kivijalka toimistolla on ja tulee olemaan Kirkkonummen keskustassa. Toimialueemme kattaa Länsi-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueen aina Hangosta Helsinkiin.

 

Juhlimme myös toimiston muutosta lakitoimistosta asianajotoimistoksi Emmin ja Lauran liityttyä hiljattain Suomen Asianajajaliiton jäseniksi.

 

Perustajaosakas, asianajaja Emmi Wehka-aho on tyytyväinen siihen, että toimistoon on löytänyt tiensä alan pidettyjä ammattilaisia ja toimistolla on hyvä maine. Lakiasiat Wehka-aho on saavuttanut aseman monen kirkkonummelaisen suvun luottolakitoimistona, jonka puoleen käännytään elämän isoissa kysymyksissä kuten omaisen kuoleman, uuden avioliiton tai rikoksen uhriksi joutumisen äärellä.

 

Asianajaja Laura Backström, joka kantaa päävastuun toimiston ruotsinkielisistä asiakkaista ja on myös perehtynyt erityisesti rikosoikeuteen ja lapsioikeuteen, on työskennellyt toimistolla jo opintojensa loppuvaiheesta vuodesta 2017 lukien. ”Det finaste i mitt arbete är att bemöta olika människor så som de är, inte bara som advokat, utan som människa till människa”, toteaa Laura.

 

Lakimies, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja Atlas Saarikoski on työskennellyt toimistolla vuodesta 2020 alkaen ja on syventynyt erityisesti ihmisoikeusjuridiikkaan ja ulkomaalaisoikeuteen, ja on tällä saralla laajalti arvostettu ja menestynyt.

 

Lakimies Kristiina Kaski on aloittanut toimistolla alkuvuodesta 2022, ja tähän mennessä jo sadat asiakkaat Kirkkonummelta ja pääkaupunkiseudulta ovat tavanneet hänet mm. edunvalvontavaltuutuksen laatimisen, perunkirjoituksen tai perinnönjaon merkeissä. ”Parasta työssäni on asiakaspalvelu ja ihmisten auttaminen tärkeiden asiakirjojen laatimisessa kunkin henkilökohtaiset olosuhteet, toiveet ja tarpeet kokonaisvaltaisesti huomioiden”, kertoo Kristiina.

 

Toimistolla työskentelee juristien lisäksi asianajosihteerin tehtävissä kaksi oikeustieteen ylioppilasta, Johannes ja Aino-Maija, sekä tietoturva-asioihin, sähköiseen asiakirjanhallintaan ja IT-asioihin erikoistunut assistentti Tatu.

 

Koko tiimimme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan toimistoon, ja kysymään mieltä askarruttavista lakiasioista pullakahvien äärelle. Toimistolla on järjestetty avoimien ovien päivänä tilaa myös luottamukselliseen maksuttomaan neuvontaan, jota järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Toimitilamme sijaitsevat toisessa kerroksessa, eivätkä valitettavasti ole esteettömät. Tarvittaessa tapaamme asiakkaitamme myös toimiston ulkopuolella, kuten kotikäynneillä. Mikäli olisit halunnut osallistua avoimien ovien päivään, mutta et pääse liikuntarajoitteen vuoksi toimitiloihimme, niin otahan yhteyttä, niin ratkaistaan asia yhdessä.

 

0
Feed

Jätä kommentti