EMMI WEHKA-AHO

lakimies, oikeustieteen maisteri, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

p. 050 3705199 lakiasiat@wehka-aho.fi

Wehka-aho valmistui Helsingin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi vuonna 2012, suoritti Suomen Asianajajaliiton asianajajatutkinnon ja perusti toimiston keväällä 2013. Wehka-aho on niin kutsuttu "lupalakimies" eli luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja ja saanut erityisen pätevyyden oikeudenkäyntiasioiden hoitamiseen. 

Ennen yrittäjyyttä Wehka-aho on hankkinut alan työkokemusta asianajotoimistossa sekä syyttäjänvirastossa. Wehka-aho hoitaa yksityisasiakkaiden lakiasioita monipuolisesti ja tarjoaa luottamuksellista apua erilaisissa elämäntilanteissa kohtaamiisi oikeudellisiin haasteisiin. Wehka-aho kantaa päävastuun toimiston oikeudenkäyntiasioista ja on keskittynyt erityisesti rikosoikeuteen, ulkomaalaisoikeuteen ja lapsioikeuteen.Wehka-aho korostaa työssään jatkuvan ammatillisten tietojen päivittämisen merkitystä - lakimiehen on tärkeää olla ajantasalla oikeuskehityksestä lainsäädännön muuttuessa jatkuvasti. Esimerkkejä täydennyskoulutuksista ja kursseista: Jäämistösuunnittelu: sopimukset ja riidat jäämistöstä (Talentum Lakikoulutus, syyskuu 2013), Vanhuusoikeus: hoitotahto, edunvalvonta ja valtuutukset (Talentum Lakikoulutus, marraskuu 2013), Unelma Vapaudesta - ihmiskauppaseminaari (Valo - Ei orjuudelle ry, helmikuu 2018).

Wehka-aholla asuu perheensä kanssa Kirkkonummella, harrastaa luonnossa liikkumista sekä kuvataiteita ja toimii useissa kunnallisissa luottamustehtävissä. 

LAURI VAIHEMÄKI

lakimies, oikeustieteen maisteri, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

p. 044 2429004 lauri.vaihemaki@wehka-aho.fi

Lauri Vaihemäki on työskennellyt toimistossa helmikuusta 2017 lähtien. Lauri on valmistunut Helsingin yliopistosta oikeusnotaariksi 2016, suorittanut asianajajatutkinnon 2018 ja valmistunut oikeustieteen maisteriksi 2019. Lauri on suorittanut maisteriopintonsa prosessi- ja insolvenssioikeuden alalta erinomaisin arvosanoin. Lauri hoitaa toimistolla erityisesti riita-asioita kuten yksityishenkilöiden ja yriitysten sopimuksia tai asuntokauppaa koskevia riitoja, perhe- ja perintöoikeudellisia asioita ja ulkomaalaisoikeutta.

Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa!

LAURA BACKSTRÖM

lakimies, juris magister

p. 044 9898170 laura.backstrom@wehka-aho.fi

Lakimies Laura Backström palvelee erityisesti toimiston ruotsinkielisiä asiakkaita. Laura on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta keväällä 2018 ja suorittanut asianajajatutkinnon keväällä 2018. Lauralla on osaamista erityisesti perhe- ja perintöoikeudellisista asioista ja hän palvelee toimiston asiakkaita mm. lapsen huoltoon, tapaamisoikeuteen ja elatusapuun liittyvissä kysymyksissä ja laatii juridisa asiakirjoja ruotsin ja suomen kielellä. Toinen Lauran osaamisen painopistealue on rikosoikeudelliset asiat. Laura avustaa niin rikosten uhreja kuin rikoksista epäiltyjä ja syytettyjä aina rikosten esitutkinnasta oikeudenkäyntiin saakka. 


Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa!

JOHANNA NIEMINEN ja EERO WALLINMAA

oikeustieteen ylioppilaat

p. 050 4629022 (toimisto)

Johanna on aloittanut toimiston lakiasiainsihteerin tehtävissä keväällä 2018 ja Eero keväällä 2019. Johanna opiskelee oikeustiedettä Helsingin yliopistossa kolmatta ja Eero ensimmäistä vuotta. Molemmat työskentelevät opintojen ohessa Kirkkonummen toimipisteessä muutamana päivänä viikossa.

Yhteystiedot

Lakiasiat Wehka-aho

Kirkkonummella:
Toritie 1
02400 Kirkkonummi

Espoossa:
Puolikkotie 8, 5. krs
02230 Espoo

Postiosoite: 
PL 64,
02401 Kirkkonummi

puh. 050 370 5199
lakiasiat@wehka-aho.fi

Y-tunnus: 2521364-3