Asiantuntevat lakimiehemme palvelevat Kirkkonummelta ja Helsingistä käsin koko pääkaupunkiseudulla

Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-ahon toimistoissa Kirkkonummella ja Helsingissä työskentelee useita osaavia lakimiehiä, joilta löytyy osaamista perhe- ja perintöoikeudessa, rikos- ja riita-asioissa, yleisjuridiikassa ja ulkomaalaisoikeudessa. Olemme käytettävissäsi koko pääkaupunkiseudulla. Tutustu henkilökuntaamme ja kysy tarvittaessa lisää!

Emmi Wehka-aho

Asianajaja, osakas

 

050 370 5199 (suora)

050 462 9022 (toimisto, ajanvaraus)

emmi.wehka-aho@wehka-aho.fi

 

Emmi Wehka-aho on perustanut toimiston vuonna 2013. Emmi tarjoaa monipuolista ja luottamuksellista apua erilaisten elämäntilanteiden oikeudellisiin haasteisiin. Emmi kantaa päävastuun toimiston oikeudenkäyntiasioista ja on niissä keskittynyt erityisesti rikos- ja ulkomaalaisoikeuteen sekä lapsioikeuteen. Hänellä on erityistä asiantuntemusta esimerkiksi kansainvälisistä perheoikeudellisista asioista, vaativista huoltajuusriidoista sekä lapsia koskevista ja lähisuhdeväkivaltarikoksista. Emmi toimii myös vapaaehtoisena neuvovana lakimiehenä yhdistyksessä Huoma ry, henkirikosten uhrien läheiset. https://www.huoma.fi/rikosprosessi/kysy-lakimiehelta/

 

Emmille tärkeää työssään ovat asiakaskohtaamiset, työn ihmisläheisyys, ja jatkuva uuden oppiminen. Emmi on käynyt täydentäviä kursseja ja koulutuksia mm. perintösuunnittelusta ja vanhuusoikeudesta ja syventänyt rikosoikeudenalan osaamistaan oikeuspsykologian ja kriminalistiikan (rikosten tutkintaopin) opinnoilla sekä ihmiskaupparikoksia koskevissa seminaareissa.

 

Emmi asuu perheensä kanssa Kirkkonummella, harrastaa luonnossa liikkumista sekä kuvataiteita.

 

Laura Backström

Asianajaja, Advokat

044 989 8170 

laura.backstrom@wehka-aho.fi

 

Laura Backström on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta ja suorittanut asianajotutkinnon keväällä 2018. Opiskeluaikana Laura on toiminut vuosia mm. käräjäsihteerinä ja oikeustieteen tuntiopettajana oikeustieteelliseen tiedekuntaan pyrkiville. Lakiasiat Wehka-aholla Laura on työskennellyt keväästä 2017.

 

Kaksikielisenä Laura palvelee erityisesti toimiston ruotsinkielisiä asiakkaita. Lauralla on osaamista erityisesti rikosoikeudesta ja lapsen huoltoon, tapaamisoikeuteen ja elatusapuun liittyvistä asioista. Toimistollamme Laura hoitaa kuitenkin laajasti yksityishenkilöiden erilaisia toimeksiantoja ja oikeudenkäyntiasioita. Laura korostaa työssään sovinnollisen ja inhimillisesti kestävän ratkaisun löytämistä ja ihmisen aitoa kohtaamista.

 

Vapaa-ajallaan Laura lenkkeilee toimistokoira Essin kanssa metsässä, joogaa ja nauttii luonnosta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Atlas Saarikoski

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

044 242 9004 

 atlas.saarikoski@wehka-aho.fi

 

Atlas Saarikoski on valmistunut oikeustieteen maisteriksi ja suorittanut Suomen asianajotutkinnon vuonna 2020. Ennen valmistumistaan Atlas on työskennellyt ulkomaalaisoikeuteen erikoistuneessa asianajotoimistossa.

 

Atlas hoitaa erityisesti ulkomaalaisoikeuteen, perhe- ja lapsioikeuteen ja rikosoikeuteen liittyviä juttuja.

 

Atlas on erikoistunut EU-oikeuteen ja ihmisoikeusjuridiikkaan. Hän on edustanut haavoittuvassa asemassa olevia lapsia YK:n lapsen oikeuksien komitean yksilövalitusmenettelyssä ja ajanut juttua Luxembourgissa Euroopan unionin tuomioistuimen ennakkoratkaisumenettelyssä.

 

Atlas rakastaa puuveneitä, kukkia ja EU-oikeutta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristiina Kaski

OTM, lakimies

041 317 7986

kristiina.kaski@wehka-aho.fi

 

Kristiina Kaski on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2019. Kristiinalla on aiempaa kokemusta julkiselta sektorilta työskenneltyään opiskeluaikana mm. käräjäsihteerinä ja valmistuttuaan lainvalmistelijana. Lähitulevaisuuden suunnitelmissa Kristiinalla on täydentää koulutustaan asianajajatutkinnolla.

 

Kristiina aloitti Lakiasiat Wehka-aholla vuoden 2022 alusta ja hoitaa toimistolla pääsääntöisesti suomenkielisiä perhe- ja jäämistöoikeudellisia asioita. Kristiinan työpöydällä on erityisesti edunvalvontavaltuutusten ja testamenttien laatimista sekä perunkirjoitusasioita.

 

Parhaina asioina työssä Kristiina pitää asiakaspalvelua ja mahdollisuutta voida auttaa ihmisiä arjen juridisissa kiemuroissa.

 

Vapaa-ajalla Kristiina malttaa harvoin olla aloillaan. Lemppariharrastuksiin lukeutuu esimerkiksi hyöty- ja harrastusliikunta, uusien reseptien testailu sekä ulkoilusta nauttiminen säällä kuin säällä.

 

 

 

 

 

Aino-Maija Strömberg

Oikeusnotaari

050 462 9022 (toimisto)

lakiasiat@wehka-aho.fi

 

Toimiston asianajosihteerin tehtävissä vuorottelevat Helsingin yliopistossa oikeustiedettä opiskelevat Aino-Maija ja Johannes.

 

Tatu Keinänen

Tekniikan ylioppilas, toimistoassistentti

Toimiston IT- vastaava

lakiasiat@wehka-aho.fi

 

Tatu Keinänen on aloittanut Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-aho Oy:n toimistoassistenttina sekä IT- ja tietoturvavastaavana syksyllä 2020. Tatu on koulutukseltaan tekniikan ylioppilas. Tatun vastuualueena on myös toimistorutiineja sekä sähköinen asiakirjanhallinta. Vapaa-ajallaan Tatu nauttii lukemisesta ja kitaran soittamisesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johannes Majamäki

Oikeustieteen ylioppilas

050 462 9022 (toimisto)

lakiasiat@wehka-aho.fi

 

Toimiston asianajosihteerin tehtävissä vuorottelevat Helsingin yliopistossa oikeustiedettä opiskelevat Aino-Maija ja Johannes.