Asiantuntevat lakimiehemme palvelevat Kirkkonummelta ja Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla

Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-ahon toimistoissa Kirkkonummella ja Espoossa työskentelee useita osaavia lakimiehiä, joilta löytyy osaamista perhe- ja perintöoikeudessa, rikos- ja riita-asioissa, yleisjuridiikassa ja ulkomaalaisoikeudessa. Olemme käytettävissäsi koko pääkaupunkiseudulla. Tutustu henkilökuntaamme ja kysy tarvittaessa lisää!

Emmi Wehka-aho

Asianajaja

Toimiston päävastuullinen lakimies

050 370 5199

050 462 9022 (ajanvaraus)

emmi.wehka-aho@wehka-aho.fi

 

Emmi Wehka-aho valmistui Helsingin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi vuonna 2012, suoritti Suomen Asianajajaliiton asianajajatutkinnon ja perusti oman toimiston vuonna 2013. Ennen yrittäjyyttä Emmi on hankkinut alan työkokemusta asianajotoimistossa sekä syyttäjänvirastossa.

 

Emmi tarjoaa monipuolista ja luottamuksellista apua erilaisten elämäntilanteiden oikeudellisiin haasteisiin. Emmi kantaa päävastuun toimiston oikeudenkäyntiasioista ja on niissä keskittynyt erityisesti rikos- ja ulkomaalaisoikeuteen. Hänellä on erityistä asiantuntemusta esimerkiksi kansainvälisistä lapsikaappausasioista ja ihmiskaupparikoksista. Emmille tärkeää työssään ovat asiakaskohtaamiset ja ihmisten auttaminen.

 

Emmi on käynyt täydentäviä kursseja ja koulutuksia perhe- ja perintöoikeuden alalta jäämistösuunnittelusta ja vanhuusoikeudesta (hoitotahto, edunvalvonta ja valtuutukset). Emmi on syventänyt rikosoikeuden osaamistaan muun muassa oikeuspsykologian ja kriminalistiikan (rikosten tutkintaopin) opinnoilla.

 

Emmi asuu perheensä kanssa Kirkkonummella, harrastaa luonnossa liikkumista sekä kuvataiteita.

 

Laura Backström

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

044 989 8170 

laura.backstrom@wehka-aho.fi

 

Laura Backström on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta ja suorittanut asianajotutkinnon keväällä 2018. Opiskeluaikana Laura on toiminut vuosia mm. käräjäsihteerinä ja oikeustieteen tuntiopettajana oikeustieteelliseen tiedekuntaan pyrkiville. Lakiasiat Wehka-aholla Laura on työskennellyt keväästä 2017.

 

Kaksikielisenä Laura palvelee erityisesti toimiston ruotsinkielisiä asiakkaita. Lauralla on osaamista erityisesti rikosoikeudesta ja lapsen huoltoon, tapaamisoikeuteen ja elatusapuun liittyvistä asioista. Toimistollamme Laura hoitaa kuitenkin laajasti yksityishenkilöiden erilaisia toimeksiantoja ja oikeudenkäyntiasioita. Laura korostaa työssään sovinnollisen ja inhimillisesti kestävän ratkaisun löytämistä ja ihmisen aitoa kohtaamista.

 

Vapaa-ajallaan Laura lenkkeilee toimistokoira Essin kanssa metsässä, joogaa ja nauttii luonnosta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Atlas Saarikoski

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

044 242 9004 

 atlas.saarikoski@wehka-aho.fi

 

Atlas Saarikoski on valmistunut oikeustieteen maisteriksi ja suorittanut Suomen asianajotutkinnon vuonna 2020. Ennen valmistumistaan Atlas on työskennellyt ulkomaalaisoikeuteen erikoistuneessa asianajotoimistossa.

 

Atlas hoitaa erityisesti ulkomaalaisoikeuteen, perhe- ja lapsioikeuteen ja rikosoikeuteen liittyviä juttuja.

 

Atlas on erikoistunut EU-oikeuteen ja ihmisoikeusjuridiikkaan. Hän on edustanut haavoittuvassa asemassa olevia lapsia YK:n lapsen oikeuksien komitean yksilövalitusmenettelyssä ja ajanut juttua Luxembourgissa Euroopan unionin tuomioistuimen ennakkoratkaisumenettelyssä.

 

Atlas rakastaa puuveneitä, kukkia ja EU-oikeutta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristiina Kaski

OTM, lakimies

041 317 7986

kristiina.kaski@wehka-aho.fi

 

Kristiina Kaski on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2019. Kristiinalla on aiempaa kokemusta julkiselta sektorilta työskenneltyään opiskeluaikana mm. käräjäsihteerinä ja valmistuttuaan lainvalmistelijana. Lähitulevaisuuden suunnitelmissa Kristiinalla on täydentää koulutustaan asianajajatutkinnolla.

 

Kristiina aloitti Lakiasiat Wehka-aholla vuoden 2022 alusta ja hoitaa toimistolla pääsääntöisesti suomenkielisiä perhe- ja jäämistöoikeudellisia asioita. Kristiinan työpöydällä on erityisesti edunvalvontavaltuutusten ja testamenttien laatimista sekä perunkirjoitusasioita.

 

Parhaina asioina työssä Kristiina pitää asiakaspalvelua ja mahdollisuutta voida auttaa ihmisiä arjen juridisissa kiemuroissa.

 

Vapaa-ajalla Kristiina malttaa harvoin olla aloillaan. Lemppariharrastuksiin lukeutuu esimerkiksi hyöty- ja harrastusliikunta, uusien reseptien testailu sekä ulkoilusta nauttiminen säällä kuin säällä.

 

 

 

 

 

Heli Zacheus

Oikeusnotaari

050 462 9022 (toimisto)

lakiasiat@wehka-aho.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tatu Keinänen

Tekniikan ylioppilas, toimistoassistentti

Toimiston IT- vastaava

lakiasiat@wehka-aho.fi

 

Tatu Keinänen on aloittanut Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-aho Oy:n toimistoassistenttina sekä IT- ja tietoturvavastaavana syksyllä 2020. Tatu on koulutukseltaan tekniikan ylioppilas. Tatun vastuualueena on myös toimistorutiineja sekä sähköinen asiakirjanhallinta. Vapaa-ajallaan Tatu nauttii lukemisesta ja kitaran soittamisesta.