EMMI WEHKA-AHO

lakimies, oikeustieteen maisteri, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

p. 050 3705199 lakiasiat@wehka-aho.fi

Emmi Wehka-aho valmistui Helsingin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi vuonna 2012, suoritti Suomen Asianajajaliiton asianajajatutkinnon ja perusti oman toimiston vuonna 2013. Ennen yrittäjyyttä Emmi on hankkinut alan työkokemusta asianajotoimistossa sekä syyttäjänvirastossa. Emmi hoitaa yksityisasiakkaiden lakiasioita monipuolisesti ja tarjoaa luottamuksellista apua erilaisissa elämäntilanteissa kohtaamiisi oikeudellisiin haasteisiin. Emmi kantaa päävastuun toimiston oikeudenkäyntiasioista ja on niissä keskittynyt erityisesti rikosoikeuteen ja lapsioikeuteen. Emmille tärkeää työssään ovat asiakaskohtaamiset ja ihmisten auttaminen. 

Oikeustieteen maisterin tutkintonsa jälkeen Emmi on käynyt täydentäviä kursseja ja koulutuksia perhe- ja perintöoikeuden alalta jäämistösuunnittelusta ja vanhuusoikeudesta (hoitotahto, edunvalvonta ja valtuutukset). Emmi on täydentänyt rikosoikeuden osaamistaan mm. oikeuspsykologian ja kriminalistiikan (rikosten tutkintaopin) opinnoilla sekä ihmiskaupparikoksia koskevassa seminaarissa.

Emmi asuu perheensä kanssa Kirkkonummella, harrastaa luonnossa liikkumista sekä kuvataiteita ja toimii useissa kunnallisissa luottamustehtävissä.

LAURA BACKSTRÖM

lakimies, juris magister, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

p. 044 9898170 laura.backstrom@wehka-aho.fi

Laura Backström palvelee erityisesti toimiston ruotsinkielisiä asiakkaita. Laura on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta ja suorittanut asianajajatutkinnon keväällä 2018. Lauralla on osaamista erityisesti rikosoikeudesta ja lapsioikeudesta. Hän avustaa asiakkaita mm. lapsen huoltoon, tapaamisoikeuteen ja elatusapuun liittyvissä asioissa. Laura korostaa työssään sovinnollisen ja inhimillisesti kestävän ratkaisun löytämistä. Laura asuu perheensä kanssa Karjaalla ja vapaa-ajallaan lenkkeilee mielellään koiransa kanssa.

Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa! 


ATLAS SAARIKOSKI

lakimies, oikeustieteen maisteri, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

p. 044 242 9004 atlas.saarikoski@wehka-aho.fi

Atlas Saarikoski aloitti työskentelyn Lakiasiat Wehka-aholla elokuussa 2020. Atlas Saarikoski on valmistunut Helsingin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi ja suorittanut Asianajajaliiton asianajajatutkinnon syksyllä 2020. Saarikosken eurooppaoikeuden ja kansainvälisen oikeuden alaan kuuluva gradu sai arvosanan eximia cum laude approbatur. Saarikoski on suorittanut syventävät opintonsa eurooppaoikeuden, kansainvälisen oikeuden ja rikosoikeuden alalta. Hän on vieraillut useissa YK:n kansainvälisissä kokouksissa, ja on kiinnostunut oikeussuojan hakemisesta kansainväliseltä tasolta. Wehka-aholla Saarikoski hoitaa erityisesti ulkomaalaisoikeuteen liittyviä asioita. Ennen aloittamistaan Wehka-aholla Saarikoski on työskennellyt pakolaisoikeuteen erikoistuneessa asianajotoimistossa. Vapaa-ajalla Saarikoski toimii valmentajana eurooppaoikeuden oikeustapauskilpailujoukkueelle, sekä tekee kaikkea mukavaa ja kotoisaa.

Lawyer (Master of Laws) and Licensed Legal Counsel Atlas Saarikoski works at Lakiasiat Wehka-aho with refugee law and immigration law.


Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa! 


JOONA KELLOMÄKI

oikeustieteen ylioppilas


p. 050 4629022 (toimisto) lakiasiat@wehka-aho.fi


Joona Kellomäki on työskennellyt toimistossa osa-aikaisesti syksystä 2020 lähtien. Joona on aloittanut oikeustieteen opintonsa Helsingin yliopistossa vuonna 2017. Joona vastaa toimiston arjen pyörittämisestä, kuten toimistotehtävistä, asiakkaiden puheluiden vastaanottamisesta ja avustamisesta toimeksiannoissa. Joona on kirjoittanut oikeusnotaaritutkielmansa rikosoikeudesta ja opiskellut syventäviä kursseja mm. rikosoikeudesta, prosessioikeudesta ja ulkomaalaisoikeudesta. Joonan sydäntä lähellä ovat matkailu, laskettelu ja kissat.


Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa! 


Yhteystiedot

Lakiasiat Wehka-aho

Kirkkonummella:
Kirkkotallintie 4 A 2.krs
02400 Kirkkonummi

Espoossa:
Puolikkotie 8, 5. krs
02230 Espoo


Postiosoite: 

PL 64,
02401 Kirkkonummi

puh. 050 462 9022

lakiasiat@wehka-aho.fi

Yhteydenottolomake

Y-tunnus: 2521364-3