EMMI WEHKA-AHO

lakimies, oikeustieteen maisteri, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

p. 050 3705199 lakiasiat@wehka-aho.fi

Emmi Wehka-aho valmistui Helsingin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi vuonna 2012, suoritti Suomen Asianajajaliiton asianajajatutkinnon ja perusti oman toimiston vuonna 2013. Ennen yrittäjyyttä Emmi on hankkinut alan työkokemusta asianajotoimistossa sekä syyttäjänvirastossa. Emmi hoitaa yksityisasiakkaiden lakiasioita monipuolisesti ja tarjoaa luottamuksellista apua erilaisissa elämäntilanteissa kohtaamiisi oikeudellisiin haasteisiin. Emmi kantaa päävastuun toimiston oikeudenkäyntiasioista ja on niissä keskittynyt erityisesti rikosoikeuteen ja lapsioikeuteen. Emmille tärkeää työssään ovat asiakaskohtaamiset ja ihmisten auttaminen. 

Oikeustieteen maisterin tutkintonsa jälkeen Emmi on käynyt täydentäviä kursseja ja koulutuksia perhe- ja perintöoikeuden alalta jäämistösuunnittelusta ja vanhuusoikeudesta (hoitotahto, edunvalvonta ja valtuutukset). Emmi on täydentänyt rikosoikeuden osaamistaan mm. oikeuspsykologian ja kriminalistiikan (rikosten tutkintaopin) opinnoilla sekä ihmiskaupparikoksia koskevassa seminaarissa.

Emmi asuu perheensä kanssa Kirkkonummella, harrastaa luonnossa liikkumista sekä kuvataiteita ja toimii useissa kunnallisissa luottamustehtävissä.

LAURI VAIHEMÄKI

lakimies, oikeustieteen maisteri, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

p. 044 2429004 lauri.vaihemaki@wehka-aho.fi

Lauri Vaihemäki on työskennellyt toimistossa keväästä 2017 lähtien ja palvellut asiakkaita lakimiehenä täysipäiväisesti kesästä 2019 lähtien. Lauri on valmistunut Helsingin yliopistosta oikeusnotaariksi 2016, suorittanut asianajajatutkinnon 2018 ja valmistunut oikeustieteen maisteriksi 2019. Lauri on suorittanut maisteriopintonsa prosessi- ja insolvenssioikeuden alalta erinomaisin arvosanoin. Lauri hoitaa toimistolla esimerkiksi yksityishenkilöiden ja yritysten sopimus- ja riita-asioita, perintöoikeudellisia asioita sekä ulkomaalaisasioita. 

Lauri on kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja asuu puolisonsa kanssa Espoossa.

Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa!


LAURA BACKSTRÖM

lakimies, juris magister, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

p. 044 9898170 laura.backstrom@wehka-aho.fi

Laura Backström palvelee erityisesti toimiston ruotsinkielisiä asiakkaita. Laura on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta ja suorittanut asianajajatutkinnon keväällä 2018. Lauralla on osaamista erityisesti rikosoikeudesta ja lapsioikeudesta. Hän avustaa asiakkaita mm. lapsen huoltoon, tapaamisoikeuteen ja elatusapuun liittyvissä asioissa. Laura korostaa työssään sovinnollisen ja inhimillisesti kestävän ratkaisun löytämistä. Laura asuu perheensä kanssa Karjaalla ja vapaa-ajallaan lenkkeilee mielellään koiransa kanssa.

Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa! 


ATLAS SAARIKOSKI

avustava lakimies, oikeusnotaari

Atlas Saarikoski on aloittanut Wehka-aholla osa-aikaisena avustavana lakimiehenä elokuussa 2020. Työn ohella Atlas kirjoittaa eurooppaoikeuden gradua ja suorittaa asianajajatutkintoa. Ennen aloittamistaan Wehka-aholla Atlas on työskennellyt ulkomaalaisoikeuteen erikoistuneessa asianajotoimistossa.Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa! 


JOHANNA NIEMINEN JA TOIMISTOKOIRA ESSI

oikeusnotaari

p. 050 4629022 (toimisto)

Johanna Nieminen on työskennellyt toimistossa keväästä 2018 lähtien. Johanna opiskelee oikeustiedettä Helsingin yliopistossa neljättä vuotta ja vastaa erityisesti toimiston perunkirjoituksista. Johanna asuu Helsingissä ja hänen sydäntään lähellä ovat musiikki ja kotoa löytyvät kissakaverit.. 


Yhteystiedot

Lakiasiat Wehka-aho

Kirkkonummella:
Kirkkotallintie 4 A 2.krs
02400 Kirkkonummi

Espoossa:
Puolikkotie 8, 5. krs
02230 Espoo


Postiosoite: 

PL 64,
02401 Kirkkonummi

puh. 050 462 9022

lakiasiat@wehka-aho.fi

Yhteydenottolomake

Y-tunnus: 2521364-3