Lakipalvelut Kirkkonummelta ja Helsingistä – Tutustu hinnastoomme

Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-aho tarjoaa monipuoliset lakipalvelut Kirkkonummelta ja Helsingistä käsin koko pääkaupunkiseudulla asiakkaan luona. Tutustu hinnastoomme ja kysy tarvittaessa lisää!

Hinnasto 1.1.2023 alkaen

Tuntipalkkion lisäksi mahdollisista matka-ajoista ja -kuluista veloitetaan erikseen sopimuksen mukaan. Palkkion lisäksi veloitetaan mahdolliset viranomaismaksut ja muut kulut. Vähimmäisveloitus on 0,5 h tuntipalkkion mukaan.

2

  • Alkuneuvottelu toimistossa, puhelimitse tai sähköpostitse (max. 15 min) maksuton

  • Tuntipalkkio: neuvonta, asiakirjojen laadinta ym. 175 € + alv.24 % eli 217 €/h

  • Tuntipalkkio: oikeudenkäyntiasiat 250 + alv.24 % eli 310 €/h

  • Testamentti alkaen 350 €/ asiakirja (sis. alv.24%)

  • Edunvalvontavaltakirja alkaen 200 €/ asiakirja (sis.alv.24%)

  • Avioehtosopimus alkaen 350 €/ asiakirja (sis.alv.24%)

  • Perunkirjoitus (tuntipalkkion mukaan, arvio) 651–1302 € (sis.alv.24%)

  • Tuntipalkkio yritysasiakkaat 250 € (+ alv.24 %)

  • Ositussopimus (tuntipalkkion mukaan) alkaen 651 € (sis.alv.24%)

  • Asiakirjan arkistointi ja säilytys 50 €/ asiakirja (sis.alv.24%)

Testamentit, avioehtosopimukset ja edunvalvontavaltakirjat

Testamentin, avioehtosopimuksen ja edunvalvontavaltakirjan hintaan sisältyy alkuneuvottelu, asiakirjan laatiminen sekä allekirjoitustilaisuus mukaan lukien asiakirjan todistaminen. Tavanomaista laajempien testamenttien ja avioehtosopimusten laadinta veloitetaan aikaperusteisesti tuntipalkkion mukaan. Muiden asiakirjojen hinnat määrittyvät tuntipalkkion tai sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Perunkirjoitus

Perunkirjoituksen hintaan vaikuttaa asian vaatima työmäärä, ja arvio on esimerkinomainen hintahaarukka laajuudeltaan tavanomaisesta perunkirjoituksesta. Työmäärään ja hintaan vaikuttavat erityisesti kuolinpesän osakkuutta tai omaisuutta koskevien selvitysten tarve. Voit säästää tilaamalla itse esimerkiksi vaadittavat virkatodistukset.

 

Perunkirjoituksen hinta sisältää tarvittavan selvityksen koostamisen, perukirjan laatimisen, perunkirjoitustilaisuuden järjestämisen toimistolla sekä muut perunkirjoituksen edellyttämät toimenpiteet. Huomaathan, että perunkirjoituksen kustannukset ovat kokonaisuudessaan vähennyskelpoiset perintöverotuksessa. Huolellisesti laadittu perukirja ehkäisee niin perintöverotukseen kuin perinnönjakoon liittyviä ongelmia.

 

Asiakas voi aina pyytää maksuttoman hinta-arvion kokonaiskustannuksista ennen päätöstä toimeksiannon antamisesta toimistolle.

Oikeusapua valtion varoista

Oikeudenkäyntiasioissa selvitämme aina ensin asiakkaan oikeuden valtion varoista maksettavaan oikeusapuun. Pieni- ja keskituloiset henkilöt ovat useimmissa asioissa oikeutettuja saamaan lakimiehen palkkion ja muut oikeudenkäyntikustannukset korvatuksi kokonaan tai osittain valtion varoista. Oikeusapuasioiden tuntiveloitus on 136,40 € (sis. alv. 24%) .

 

Toimistomme lakimiehet kuuluvat oikeusavustajarekisteriin ja asiakkaillemme voidaan hakea päätös oikeusavusta sähköisen järjestelmän kautta helposti ilman, että asiakaan tarvitsee itse asioida oikeusaputoimiston kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Oikeusturvavakuutus

Ennen toimeksiantoa selvitämme myös, onko asiakkaalla asiaansa soveltuvaa oikeusturvavakuutusta esimerkiksi kotivakuutuksen osana, ja oikeuttavatko vakuutusehdot kulujen korvaamiseen. Haemme tarvittaessa päätöksen oikeusturvasta suoraan vakuutusyhtiöstä.

Tutustu henkilökuntaamme