Lakipalvelut-hinnasto

1.1.2019 alkaen

alkuneuvottelu toimistossa, puhelimitse tai sähköpostitse n. 15 min maksuton
tuntipalkkio: neuvonta, asiakirjojen laadinta ym. 186 € / h
tuntipalkkio: oikeudenkäyntiasiat 248  / h
testamentti, avioehtosopimus, lahjakirja 250 - 400 € / asiakirja
edunvalvontavaltakirja 200 € / asiakirja
perunkirjoitus, arvio (tuntipalkkion mukaan) 500 - 800 €
tuntipalkkio yritysasiakkaat 
200 € / h + alv.

Yksityisasiakkaiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). 

Testamentin, avioehtosopimuksen ja edunvalvontavaltakirjan hintaan sisältyy alkuneuvottelu, asiakirjan laatiminen sekä allekirjoitustilaisuus mukaan lukien asiakirjan todistaminen. Tavanomaista huomattavasti laajempien testamenttien ja avioehtosopimusten laadinta veloitetaan aikaperusteisesti tuntipalkkion mukaan. Muiden asiakirjojen hinnat tuntipalkkion tai sopimuksen mukaan.

Perunkirjoituksen hintaan vaikuttaa asiaan vaatima työmäärä ja hinta on arvio tavanomaisen laajuisesta perunkirjoituksesta. Hinta-arvio sisältää tarvittavan selvityksen koostamisen, perukirjan laatimisen, perunkirjoitustilaisuuden järjestämisen toimistolla sekä muut perunkirjoituksen edellyttämät toimenpiteet.

Tuntipalkkion lisäksi mahdollisista matka-ajasta ja -kuluista veloitetaan erikseen sopimuksen mukaan. Palkkion lisäksi veloitetaan mahdolliset viranomaismaksut ja muut kulut.

Vähimmäisveloitus 0,5 h tuntipalkkion mukaan.

Asiakas voi aina pyytää maksuttoman hinta-arvion kokonaiskustannuksista ennen päätöstä toimeksiannon antamisesta toimistolle.

Oikeusapua valtion varoista

Oikeudenkäyntiasioissa selvitämme ensin asiakkaan oikeuden valtion varoista maksettavaan oikeusapuun. Pieni- ja keskituloiset henkilöt ovat useimmissa asioissa oikeutettuja saamaan lakimiehen palkkion ja muut oikeudenkäyntikustannukset korvatuksi kokonaan tai osittain valtion varoista.

Lakimies Emmi Wehka-aho kuuluu oikeusavustajarekisteriin ja toimiston asiakkaille voidaan hakea päätös oikeusavusta sähköisen järjestelmän kautta ilman että asiakaan tarvitsee itse asioida oikeusaputoimiston kanssa.

Oikeusturvavakuutus

Ennen toimeksiantoa selvittämme myös, onko asiakkaalla asiaan soveltuvaa oikeusturvavakuutusta esimerkiksi kotivakuutuksen osana ja oikeuttavatko vakuutusehdot kulujen korvaamiseen.

Yhteystiedot

Lakiasiat Wehka-aho

Kirkkonummella:
Toritie 1
02400 Kirkkonummi

Espoossa:
Puolikkotie 8, 5. krs
02230 Espoo

Postiosoite: 
PL 64,
02401 Kirkkonummi

puh. 050 370 5199
lakiasiat@wehka-aho.fi

Y-tunnus: 2521364-3