Avoin työtehtävä: asianajosihteeri /oikeustieteen ylioppilas

We are hiring -  join our team! Oletko etsimämme asianajosihteeri tai oikeustieteen ylioppilas?

Etsimme Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-ahon Oy:n tiimiin uutta jäsentä.

Hoidamme ihmisten oikeudellisia asioita suurella sydämellä. Tehtäväkenttäämme kuuluu rikosasioita, perhe- ja perintöoikeudellisia asioita, yksityishenkilöiden riita-asioita sekä ulkomaalaisoikeudellisia asioita. Meillä työskentelee neljä juristia ja kaksi avustavaan henkilökuntaan kuuluvaa työntekijää. Toimistomme on nuorekas ja ilmapiiriltään rento.

Työ sopii parhaiten opintojen alkupuolella olevalle oikeustieteen opiskelijalle. Tehtävänäsi on avustaa toimiston asianajajia ja lakimiehiä monipuolisesti erilaisissa toimeksiannoissa. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua, oikeudellista selvitystyötä ja asiakirjojen luonnostelua, asiakastilaisuuksissa avustamista, yhteydenpitoa eri viranomistahoihin sekä yleisiä toimistorutiineja kopioimisesta laskutukseen. Tehtäväkenttä on jossain määrin joustava ja huomioimme siinä valittavan henkilön omat vahvuudet.

Etsimämme henkilö on reipas ja helposti lähestyttävä persoona, nauttii asiakaspalvelusta ja pystyy työskentelemään paineen alla haastavissakin tilanteissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kielitaitoa (englanti, ruotsi, muut kielet) huolellisuutta sekä organisointikykyä.

Työpisteesi on Kirkkonummen keskustassa (n. 5 min kävelymatka juna-asemalta) sijaitseva toimistomme ja toisinaan Helsingin Kampissa sijaitseva sivupisteemme (Lönnrotinkatu 31).

Työ on osa-aikainen noin 15-25 h/vko. Työajat sijoittuvat arkipäiviin klo 9-17 välille. Työajat ovat joustavat ja yhdistettävissä hyvin opintoihin.

Meille et tule keittämään kahvia, vaan pääset aidosti osallistumaan toimeksiantojen hoitamiseen ja kehittämään osaamistasi sinua kiinnostavilla oikeudenaloilla!

Lähetä napakka hakemus, CV sekä mahdollinen opintosuoritusote PDF-tiedostona osoitteeseen emmi.wehka-aho@wehka-aho.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tiistaihin 24.1.2023 klo 16.15 mennessä. Kirjoita viestin osoitekenttään työhakemus ja nimesi.

Työhaastattelut ajoittuvat päiville to-pe 26-27.1.2023 ja toivomamme aloitusajankohta on jo 1.2.2023, jotta nykyinen oikkari ehtii perehdyttämään uutta työntekijää ennen kuin suuntaa uusiin haasteisiinsa.

Lisätietoja paikasta antavat Emmi Wehka-aho 050 370 5199 ja Laura Backström 044 9898 170.

Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-aho Oy työnantajana arvostaa monimuotoisuutta ja tasa-arvoa. Olemme syrjinnästä vapaa työpaikka ja pyrimme tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille.

0
Feed

Jätä kommentti