Tiedote 18.11.2022 Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-aho Oy

Toimiston päävastuullinen lakimies Emmi Wehka-aho on liittynyt Suomen Asianajajaliittoon ja hyväksytty sen jäseneksi 18.11.2022.
Toimiston liiketoiminta jatkuu 18.11.2022 nimellä Asianajotoimisto Lakiasiat Wehka-aho Oy (Y-tunnus 3322738-3). Yhteystiedot pysyvät ennallaan.
Asianajotoimisto jatkaa kaikkia lakitoimiston (Y-tunnus 2521364-3) ja sen lakimiesten toimeksiantoja, eikä uudistuksesta aiheudu muutoksia nykyisiin toimeksiantoihin.
Korkealaatuisten ja luotettavien oikeudellisten palveluiden tarjoaminen on toimintamme perusta. Hoidamme jatkossakin monipuolisesti erilaisia laki- ja oikeudenkäyntiasioita, ja laadimme asiakirjoja.
Asianajaja Emmi Wehka-aho on toiminut jo vuodesta 2013 asianajoalalla oikeudenkäyntiasioita hoitaen. Wehka-aho toimii myös uuden osakeyhtiön toimitusjohtajana. Toimistossa työskentelevät myös luvan saaneet oikeudenkäyntiavustajat Laura Backström ja Atlas Saarikoski sekä lakimies Kristiina Kaski.
Toimiston kaikki lakimiehet noudattavat hyvää asianajajatapaa koskevia ohjeita ja toimiston toimintaa valvoo Asianajajaliiton valvontalautakunta.

0
Feed

Jätä kommentti