Yhteydenottolomake/ Contact Form

Voitte pyytää yhteydenottoa tai varata tapaamisaikaa täyttämällä alla näkyvän lomakkeen. Viestissä voitte kertoa lyhyesti mitä asianne koskee ja esittää myös kysymyksiä. Yhteydenotto ja siihen annettu vastaus eivät sido teitä vaan toimeksiannosta lakimiehelle sovitaan aina erikseen. Yhteydenottoonne vastataan 2 arkipäivän kuluessa.

Kirkkonummi (Toritie 1)
Espoo (Puolikkotie 8, 5 krs.)
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lakiasiat Wehka-aho
Kirkkotori 2
02400 KIRKKONUMMI

Y-tunnus: 2521364-3
Puh: 050-3705199

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lakiasiat Wehka-aho:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Lakiasiat Wehka-aho

Kirkkonummella:
Toritie 1
02400 Kirkkonummi

Espoossa:
Puolikkotie 8, 5. krs
02230 Espoo

Postiosoite: 
PL 64,
02401 Kirkkonummi

puh. 050 370 5199
lakiasiat@wehka-aho.fi

Y-tunnus: 2521364-3