Koronaviruksen vaikutus palveluihimme

Toimisto on auki, mutta koronaviruksen leviäminen aiheuttaa joitain muutoksia palveluihimme. 


Suosimme puhelinneuvotteluja ja etätöitä fyysisten tapaamisten sijaan. Emme kättele ja panostamme toimistotilojen puhtauteen. Tarjoamme käsienpesumahdollisuuden ja käsidesiä toimistossa asioiville. Asiointi kanssamme sujuu helposti puhelimitse ja tietoturvallisesti myös sähköpostitse. Lähetämme Sinulle tarvittaessa linkin asiakirjojesi tietoturvallista sähköistä toimitusta varten. Asiakirjoja voit myös käydä jättämässä Kirkkonummen ja Espoon toimistolle tai tiputtamassa Kirkkonummen toimiston postiluukusta.

Useimmat hoidossamme olevat asiat eivät siedä viivästystä. Panostamme asiakkaidemme asioiden nopeaan edistämiseen mahdollisuuksiemme rajoissa myös tässä poikkeustilanteessa. Epidemia aiheuttaa kuitenkin valitettavasti viivästystä ja istuntojen peruuntumisia oikeudenkäyntiasioissa. Lisää tietoa löydät tuomioistuimien omilta palvelusivuilta. Tässä linkki Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden tiedotteeseen.

Laadimme testamentteja ja edunvalvontavaltuutuksia ja pidämme asiakirjojen allekirjoitustilaisuuksia toimistolla. Kotikäyntejä emme tällä hetkellä tee lainkaan. Laitoskäyntejä teemme vain mikäli lakimiehen vierailuun on saatu lupa yksikön johdolta. Hallitus on linjannut 16.3.2020, että vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä on kielletty. Ulkopuolisten vierailut hoitolaitoksissa, terveydenhuollon yksiköissä ja sairaaloissa on pääosin kielletty.

Huomaathan, että palvelemme ajanvarauksella. Ota yhteyttä lomakkeen kautta tai puhelimitse p. 050 462 9022 (toimisto).