EMMI WEHKA-AHO                     

lakimies, oikeustieteen maisteri, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Wehka-aho valmistui Helsingin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi vuonna 2012, suoritti Suomen Asianajajaliiton asianajajatutkinnon ja perusti toimiston keväällä 2013. Wehka-aho on niin kutsuttu "lupalakimies" eli luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja ja saanut erityisen pätevyyden oikeudenkäyntiasioiden hoitamiseen. 

Ennen yrittäjyyttä Wehka-aho on hankkinut alan työkokemusta asianajotoimistossa sekä syyttäjänvirastossa. Wehka-aho hoitaa yksityisasiakkaiden lakiasioita monipuolisesti ja tarjoaa luottamuksellista apua erilaisissa elämäntilanteissa kohtaamiisi oikeudellisiin haasteisiin. Wehka-aho kantaa päävastuun toimiston oikeudenkäyntiasioista ja on keskittynyt erityisesti rikosoikeuteen, ulkomaalaisoikeuteen ja lapsioikeuteen .Wehka-aho korostaa työssään jatkuvan ammatillisten tietojen päivittämisen merkitystä - lakimiehen on tärkeää olla ajantasalla oikeuskehityksestä lainsäädännön muuttuessa jatkuvasti. Esimerkkejä täydennyskoulutuksista ja kursseista: Jäämistösuunnittelu: sopimukset ja riidat jäämistöstä (Talentum Lakikoulutus, syyskuu 2013), Vanhuusoikeus: hoitotahto, edunvalvonta ja valtuutukset (Talentum Lakikoulutus, marraskuu 2013), Unelma Vapaudesta - ihmiskauppaseminaari (Valo - Ei orjuudelle ry, helmikuu 2018).

Wehka-aholla asuu perheensä kanssa Kirkkonummella, harrastaa luonnossa liikkumista sekä kuvataiteita ja toimii monissa kunnan luottamustehtävissä. 

p. 050 370 5199 (myös WhatsApp, Viber)

LAURI VAIHEMÄKI

lakimiesharjoittelija, oikeusnotaari

Lauri Vaihemäki on työskennellyt toimistossa helmikuusta 2017 lähtien. Lauri opiskelee oikeustiedettä Helsingin yliopistossa, on valmistunut oikeusnotaariksi syksyllä 2016 ja suorittanut asianajajatutkinnon keväällä 2018. Töiden ohella Lauri suorittaa maisteriopintojaan prosessi- ja insolvenssioikeuden alalta. Opinnoissaan ja urallaan Lauri haluaa ennen kaikkea edistää oikeudenmukaisuuden toteutumista juridiikan avulla. Lauri keskittyy toimistolla erityisesti perintöoikeudellisiin asioihin ja siakirjojen laadintaan, ja avustaa oikeudenkäyntiasioissa.

p. 044 242 9004

lauri.vaihemaki@wehka-aho.fi 

Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa!

LAURA BACKSTRÖM

lakimies, juris magister

Lakimies Laura Backström palvelee erityisesti toimiston ruotsinkielisiä asiakkaita. Laura on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta keväällä 2018 ja suorittanut asianajajatutkinnon keväällä 2018. Lauralla on osaamista erityisesti perhe- ja perintöoikeudellisista asioista ja hän palvelee toimiston asiakkaita mm. lapsen huoltoon, tapaamisoikeuteen ja elatusapuun liittyvissä kysymyksissä ja laatii juridisa asiakirjoja ruotsin ja suomen kielellä.

p. 050 4629 022 (toimisto)

laura.backstrom@wehka-aho.fi  

Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa!

JOHANNA NIEMINEN

oikeustieteen ylioppilas

Johanna on aloittanut toimiston lakiasiainsihteerin tehtävissä keväällä 2018. Johanna opiskelee oikeustiedettä Helsingin yliopistossa ja työskentelee Kirkkonummen toimipisteella parina päivänä viikossa. 

Yhteystiedot

Lakiasiat Wehka-aho

Kirkkonummella:
Toritie 1
02400 Kirkkonummi

Espoossa:
Puolikkotie 8, 5. krs
02230 Espoo

Postiosoite: 
PL 64,
02401 Kirkkonummi

puh. 050 370 5199
lakiasiat@wehka-aho.fi

Y-tunnus: 2521364-3