EMMI WEHKA-AHO                     

lakimies, oikeustieteen maisteri

Wehka-aho valmistui Helsingin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi vuonna 2012 ja on suorittanut Suomen Asianajajaliiton asianajajatutkinnon keväällä 2013. Opinnoissaan Wehka-aho keskittyi rikosoikeuteen ja lapsioikeuteen. Wehka-aho on niin kutsuttu "lupalakimies" eli luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja ja saanut erityisen pätevyyden oikeudenkäyntiasioiden hoitamiseen. Täydennyskoulutuksia: Jäämistösuunnittelu: sopimukset ja riidat jäämistöstä (Talentum Lakikoulutus, syyskuu 2013), Vanhuusoikeus: hoitotahto, edunvalvonta ja valtuutukset (Talentum Lakikoulutus marraskuu 2013)

Ennen yrittäjyyttä Wehka-aho on hankkinut alan työkokemusta asianajotoimistossa sekä syyttäjänvirastossa. Wehka-aho hoitaa yksityisasiakkaiden lakiasioita monipuolisesti ja tarjoaa luottamuksellista apua erilaisissa elämäntilanteissa kohtaamiisi oikeudellisiin haasteisiin.Wehka-aho korostaa työssään jatkuvan ammatillisten tietojen päivittämisen merkitystä - lakimiehen on tärkeää olla ajantasalla oikeuskehityksestä lainsäädännön muuttuessa jatkuvasti. 

Wehka-aholla asuu perheensä kanssa Kirkkonummella, harrastaa luonnossa liikkumista sekä kuvataiteita ja toimii kunnanvaltuutettuna sekä monissa muissa luottamustehtävissä. Emmin tavoitat numerosta p. 050 370 5199.

LAURI VAIHEMÄKI

lakimiesharjoittelija, oikeusnotaari

Lauri Vaihemäki on työskennellyt toimistossa osa-aikaisesti helmikuusta 2017 lähtien. Lauri opiskelee oikeustiedettä Helsingin yliopistossa, on valmistunut oikeusnotaariksi syksyllä 2016 ja suorittanut asianajajatutkinnon kirjallisen kokeen syksyllä 2017. Tällä hetkellä hän suorittaa maisteriopintojaan prosessi- ja insolvenssioikeuden alalta. Opinnoissaan ja urallaan Lauri haluaa edistää oikeudenmukaisuuden toteutumista juridiikan avulla. Vaihemäen tavoitat sähköpostitse lauri.vaihemaki@wehka-aho.fi tai toimiston numerosta 050 4629 022.

Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa!

LAURA BACKSTROM

oikeusnotaari

Laura Backström on työskennellyt toimistossa osa-aikaisesti kesästä 2017 lähtien palvellen erityisesti toimiston ruotsinkielisiä asiakkaita. Laura opiskelee oikeustiedettä Turun yliopistossa ja tällä hetkellä  hän viimeistelee lapsioikeuden alaan kuuluvaa pro gradu- tutkielmaansa ja tavoittelee valmistumista oikeustieteen maisteriksi alkuvuodesta 2018. Backstromin tavoitat sähköpostitse laura.backstrom@wehka-aho.fi tai toimiston numerosta 050 4629 022.

Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa!

Yhteystiedot

Lakiasiat Wehka-aho

Kirkkonummella:
Toritie 1
02400 Kirkkonummi

Espoossa:
Puolikkotie 8, 5. krs
02230 Espoo

Postiosoite: 
PL 64,
02401 Kirkkonummi

puh. 050 370 5199
lakiasiat@wehka-aho.fi

Y-tunnus: 2521364-3