EMMI WEHKA-AHO

lakimies, oikeustieteen maisteri

Puh. 050 370 5199  lakiasiat@wehka-aho.fi

Wehka-aho valmistui Helsingin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi vuonna 2012 ja on suorittanut Suomen Asianajajaliiton asianajajatutkinnon keväällä 2013. Opinnoissaan Wehka-aho keskittyi rikosoikeuteen ja lapsioikeuteen. Wehka-aho on niin kutsuttu "lupalakimies" eli luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja ja saanut erityisen pätevyyden oikeudenkäyntiasioiden hoitamiseen. Täydennyskoulutukset: Jäämistösuunnittelu: sopimukset ja riidat jäämistöstä (Talentum Lakikoulutus, syyskuu 2013), Vanhuusoikeus: hoitotahto, edunvalvonta ja valtuutukset (Talentum Lakikoulutus marraskuu 2013)

Ennen yrittäjyyttä Wehka-aho on hankkinut alan työkokemusta asianajotoimistossa sekä syyttäjänvirastossa. Wehka-aho hoitaa yksityisasiakkaiden lakiasioita monipuolisesti ja tarjoaa luottamuksellista apua erilaisissa elämäntilanteissa kohtaamiisi oikeudellisiin haasteisiin.Wehka-aho korostaa työssään jatkuvan ammatillisten tietojen päivittämisen merkitystä - lakimiehen on tärkeää olla ajantasalla oikeuskehityksestä lainsäädännön muuttuessa jatkuvasti. 

Wehka-aholla asuu perheensä kanssa Kirkkonummella, harrastaa luonnossa liikkumista sekä kuvataiteita ja toimii kunnanvaltuutettuna sekä monissa muissa luottamustehtävissä.

LAURI VAIHEMÄKI

lakiasiainsihteeri, oikeusnotaari

Puh. 050 4629 022 (toimisto)  lauri.vaihemaki@wehka-aho.fi

Lauri Vaihemäki on työskennellyt toimistossa osa-aikaisesti helmikuusta 2017 lähtien. Lauri opiskelee oikeustiedettä Helsingin yliopistossa ja on valmistunut oikeusnotaariksi syksyllä 2016 ja suorittanut asianajajatutkinnon kirjallisen kokeen syksyllä 2017. Tällä hetkellä hän suorittaa maisteriopintojaan prosessi- ja insolvenssioikeuden alalta. Opinnoissaan ja urallaan Lauri haluaa edistää oikeudenmukaisuuden toteutumista juridiikan avulla.

Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa!

LAURA BACKSTRÖM

oikeusnotaari

Puh. 050 4629 022 (toimisto)  laura.backstrom@wehka-aho.fi

Laura Backström on työskennellyt toimistossa osa-aikaisesti kesästä 2017 lähtien palvellen erityisesti toimiston ruotsinkielisiä asiakkaita. Laura opiskelee oikeustiedettä Turun yliopistossa ja tällä hetkellä  hän viimeistelee lapsioikeuden alaan kuuluvaa pro gradu- tutkielmaansa ja tavoittelee valmistumista oikeustieteen maisteriksi alkuvuodesta 2018.

Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa!

Yhteystiedot

Lakiasiat Wehka-aho

Kirkkonummella:
Toritie 1
02400 Kirkkonummi

Espoossa:
Puolikkotie 8, 5. krs
02230 Espoo

Postiosoite: 
PL 64,
02401 Kirkkonummi

puh. 050 370 5199
lakiasiat@wehka-aho.fi

Y-tunnus: 2521364-3