EMMI WEHKA-AHO

Auktorisoitu lakimies, oikeustieteen maisteri

Puh. 050 370 5199  lakiasiat@wehka-aho.fi

Koulutus:

Wehka-aho valmistui Helsingin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi vuonna 2012 ja on suorittanut Suomen Asianajajaliiton asianajajatutkinnon keväällä 2013. Opinnoissaan Wehka-aho keskittyi rikosoikeuteen ja lapsioikeuteen. Wehka-aho on niin kutsuttu "lupalakimies" eli luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, eli saanut erityisen pätevyyden oikeudenkäyntiasioiden hoitamiseen.

Täydennyskoulutukset: Jäämistösuunnittelu: sopimukset ja riidat jäämistöstä (Talentum Lakikoulutus, syyskuu 2013), Vanhuusoikeus: hoitotahto, edunvalvonta ja valtuutukset (Talentum Lakikoulutus marraskuu 2013)

Muuta:

Ennen yrittäjyyttä Wehka-aho on hankkinut alan työkokemusta asianajotoimistossa sekä syyttäjänvirastossa. Wehka-aho hoitaa yksityisasiakkaiden lakiasioita monipuolisesti ja tarjoaa luottamuksellista apua erilaisissa elämäntilanteissa kohtaamiisi oikeudellisiin haasteisiin.Wehka-aho korostaa työssään jatkuvan ammatillisten tietojen päivittämisen merkitystä - lakimiehen on tärkeää olla ajantasalla oikeuskehityksestä lainsäädännön muuttuessa jatkuvasti. 

Wehka-aholla on kaksi pientä lasta, hän asuu perheensä kanssa Kirkkonummella, harrastaa kuvataiteita ja toimii kunnanvaltuutettuna sekä monissa muissa luottamustehtävissä.

LAURI VAIHEMÄKI

Lakiasiainsihteeri, oikeusnotaari

Puh. 050 4629 022  lakiasiat@wehka-aho.fi

Lauri Vaihemäki on työskennellyt toimistossa osa-aikaisesti helmikuusta 2017 lukien. Lauri opiskelee oikeustiedettä Helsingin yliopistossa ja on valmistunut oikeusnotaariksi syksyllä 2016. Tällä hetkellä hän suorittaa maisteriopintojaan prosessi- ja insolvenssioikeuden alalta. Opinnoissaan ja urallaan Lauri haluaa edistää oikeudenmukaisuuden toteutumista juridiikan avulla.

Ota yhteyttä - toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella ja Espoossa!

Yhteystiedot

Lakiasiat Wehka-aho

Kirkkonummella:
Toritie 1
02400 Kirkkonummi

Espoossa:
Puolikkotie 8, 5. krs
02230 Espoo

Postiosoite: 
PL 64,
02401 Kirkkonummi

puh. 050 370 5199
lakiasiat@wehka-aho.fi

Y-tunnus: 2521364-3